Page content

Nilson: Puur Genieten, deel II

Nilson: Puur Genieten, deel II

In ons vorige blog hebben wij u al laten genieten en kennis laten maken met een aantal hotels in Nederland waar u kunt wegdromen in een prachtig Nilson bed. In deze blog gaan we de grens over.

Echt ver de grens hoeven we niet over want ook in België, kunt u genieten in een Nilson bed. Chocolade, bijzondere biersoorten, eten, cultuur en prachtige steden, zijn deze woorden al niet voldoende om u in de auto te laten stappen en richting België te vertrekken? Voor een heerlijke nachtrust hebben wij hier voor u een aantal suggesties.

Nilson Brugge

Nilson Brugge

Historie snuiven en cultureel erfgoed bewonderen? Dan moet u zeker af reizen naar Brugge, op slechts 50 meter van de Grote Markt vind u Hotel Heritage. Dit is een luxe boetiekhotel in een 19de  eeuws herenhuis. De 22 kamers van dit hotel zijn voorzien van klassieke elegantie en comfort. De luxe Nilson bedden in deze kamer zorgen er voor dat u in dit 4 sterren hotel heerlijk kunt ontspannen en toe komt aan die heerlijke nachtrust. Een overnachting in dit luxe boetiekhotel boekt u al vanaf     € 199.00 per nacht. Voor meer informatie: www.hotel-heritage.com

Nilson Hotel Heritage

Nilson Hotel Heritage

Ook in Brugge, maar net even iets verder van de Grote Markt vandaan, kunt u heerlijk overnachten in B&B La Suite, de eigenaren omschrijven hun B&B zoals het oude spreekwoord luidt “Oost West, Thuis Best” Met een overheerlijke maaltijd, een heerlijke nachtrust in een Nilson bed en de opstart met een stevig ontbijt komt u in deze B&B niets te kort. Vanaf € 170.00 is een van de 3 suites te boeken. Wilt u wegdromen in deze B&B ga dan naar: www.lasuite-bb.com

Nilson La Suite

Nilson La Suite

Wilt u een bezoek brengen aan Gent, maar ontsnappen aan alle hectiek van deze stad, dan is Pastorie Balegem zeker de moeite waard. Op slechts 20 km van Gent is deze Pastorie te vinden.

Na een grondige restauratie , zijn er in dit monumentale pand 3 gastenkamers ontstaan. Met behoud van historische details in combinatie met hedendaags design, en het gastvrije ontvangst van de uitbaters van deze B&B, zal een overnachting in een Nilson bed hier voelen als thuis. U reserveert hier een kamer vanaf € 135.00 inclusief ontbijt.

Maak kennis met deze B&B op: www.pastoriebalegem.be

Nilson Pastorie Balegem

Nilson Pastorie Balegem

 

Nieuwsgierig geworden naar hoe de NIlson bedden er uit zien en deze alvast ervaren zonder meteen aan een overnachting te hoeven denken. Kom dan naar onze showroom Nilson beds by QiiD en wij laten u ervaren wat luxe is en uw dromen uitkomen.

Comment Section

0 reacties op “Nilson: Puur Genieten, deel II

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: