Proefslapen kan natuurlijk ook op een Nilson bed

Proefslapen kan natuurlijk ook op een Nilson bed

Nilson bedden kunt u niet alleen in de concept store in Gorinchem zien, voelen en ervaren, maar u kunt er ook op proefslapen.

Nilson Beds – Shanghai coromande

Steeds meer hotels kiezen ervoor om hun gasten te laten genieten van het comfort van Nilson bedden

Een bed is dan ook een van de belangrijkste elementen in een hotel. Alle hotels waar Nilson de bedden mocht leveren, zijn zeer content met de kwaliteit en service van Nilson en vooral met de enthousiaste reacties van hun tevreden gasten.


Nilson heeft aan diverse hotels van naam haar bedden geleverd. Wij kunnen u een aantal hotels aanraden. Zo kunt u proefslapen op een Nilson bed bij Hotel The Dylan in Amsterdam, Hotel Heritage in Brugge, Fort Resort Beemster in Zuidoostbeemster, B&B La Suite in Brugge, Villa de Duinen in Noordwijk aan Zee, Van Der Valk Hotel Nijmegen-Lent in Nijmegen en Pastorie Balegem.

Nilson Beds – Square Lin Glace

U krijgt de overnachting cadeau, bij aanschaf van een compleet Nilson bed

Als u na het proefslapen een compleet bed bij Nilson Concept Store by QiiD aanschaft, betalen wij u de prijs van de enkele overnachting terug*. Zo heeft u een heerlijke nacht gehad en daarnaast ervaring opgedaan met Nilson. Wij hopen dat dit zo bevalt dat u tot aanschaf van een Nilson bed overgaat bij Nilson Concept Store by QiiD.


(*Maximale prijs enkele overnachting die wordt terugbetaald is euro 300,-)

arrow_drop_up arrow_drop_down